Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2016 2:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Idea a Fatte s další ochutnávkou z počinu Stop Play, který vychází už příští měsíc

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Vše nasvědčuje tomu, že do vydání alba by měly být venku už všechny skladby. Poslouchej Dej mi víc.

Jen před pád dny jsme si pro vás přichystali přehled alb, na které se ještě v tomto roce můžeme těšit, přičemž mezi nimi pochopitelně nechyběl ani ten od kluků z Ty Nikdy. Dvojice Idea a Fatte zažívá snad zatím nejlepší formu, což dlouhodobě dokazují i ve své tvorbě. I když formát jeden MC a jeden producent nemusí vždy fungovat zcela ideálně, v tomto případě není co vytknout. IF vydává projekt za projektem a již brzy se dočkáme i dalšího, tentokrát s názvem Stop Play. Už jsme měli možnost slyšet ukázky Selfie Tyč, Po nás přijdeme my a také o něco starší věc Nůž na krku a dnes přibyla i novinka s názvem Dej mi víc.

Podobně jako v případě předchozí skladby, i zde jsme se dočkali jednoduchého vizuálu, který je vlastně živým coverem. Pokud jste ještě nezaregistrovali, tak album si můžete již nyní objednat v předprodeji, a to již tradičně na oficiální stránce tynikdy.cz. Zároveň přidáváme pár informací ohledně chystané release party, která se bude konat už 16. listopadu v prostorách Forbidden Spotu v Praze. Půjde o netradiční využití alternativního prostoru s použitím speciální instalace světel a počet lístků na tuto událost je limitován z kapacitních důvodů, a tak doporučujeme si lístek zakoupit co nejdříve například zde.

Domů
Sdílet
Diskuse