Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2016 17:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pod Rytmusovým novým vydavatelstvím Pozor Records se jako první představuje P.A.T. s otevřenou skladbou

HUDBA
Uložit Uložené

Pouličný autor tónov nám už déle servíroval krátké ukázky a nyní tu máme i plnohodnotnou verzi skladby Nero i s videoklipem.

Jméno P.A.T. už snad není třeba nikomu představovat. Nejvýraznější člen skupiny MPP se dokázal za něco více než rok vypracovat natolik, že dostal možnost zahrát si i na velkých pódiích. Poprvé na letošním Hip Hop Žije, kde si ho všiml i Rytmus, který mu dal možnost odehrát pár minut v tom nejlepším festivalovém čase - během koncertu Kontrafaktu, který sledovaly živě tisíce lidí. Od této doby vystupoval Pouliční autor tónů společně s Patresem na několika událostech, což mu nepochybně dodalo sebevědomí i motivaci do další tvorby. Kromě toho, že společně se skupinou chystají společný počin, se rozhodl pracovat i na vlastních skladbách, přičemž tu nejnovější vám představíme právě dnes.

Pod Rytmusovým novým vydavatelstvím Pozor Records se jako první představuje P.A.T. s otevřenou skladbou

Tato skladba zároveň vychází pod novým subvydavatelstvím s názvem Pozor Records, které patří pod známé Rytmusovo vydavatelství Tvoj Tatko Records a bude se věnovat hlavně mladým talentům. P.A.T. tedy dnes vydává dlouho očekávanou záležitost Nero, od které mnozí čekali ve spojení s posledními událostmi hlavně ofenzivní diss věnovaný Osťovi a některým členům H16. Nakonec jsme se však dočkali spíše upřímné výpovědi a části příběhu z jeho pohledu. V závěru skladby se zároveň dozvídáme, že Pouliční autor tónů chystá i debutový sólové počin, který by měl spatřit světlo světa již v příštím roce, a to pod právě zmíněným vydavatelstvím Pozor Records. Jak už bývá zvykem, hudební produkci si připravil na míru sám a v tomto případě se o tvorbu videoklipu postarali kluci z T Vision media.

Domů
Sdílet
Diskuse