Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2016 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Po delší době se o slovo hlásí i Boy Wonder, který je jediným rapovým hostem na desce Stop Play od IF

HUDBA
Uložit Uložené

Datum vydání další společné desky IF se už nezadržitelně blíží, a tak nadešel čas na další videoklip.

Každý, kdo nás v posledních pár týdnů pozorně sledoval, již velmi dobře ví, že mezi domácími rapovými počiny, na které se v tomto roce ještě můžeme těšit, patří i ten od kluků z IF, kteří v poslední době tvoří hodně kvalitní hudby. V loňském roce to byla deska s názvem Rap, v tomto to bude Stop Play, která spatří světlo světa již 17. 11., Ale předobjednat si ji můžeš na oficiální stránce například i hned. Zároveň se dočkáme i jedinečné release party, přičemž více info najdeš právě v tomto článku. A já jen dodám, že kapacita je omezená, k dispozici je posledních 50 lístků a na místě možnost zakoupení nebude.

Důvod, proč jsme se tu ale dnes sešli, je ten, že Idea a Fatte dnes posílají další ukázku, která tentokrát nese název Homeboy a po poměrně dost dlouhé době se na ní připomíná i Boy Wonder. Kluci už tradičně doručili kvalitní sloky a dočkali jsme se hned i one-take videoklipu z dílny šikovného Šuleho.

Domů
Sdílet
Diskuse