Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2016 17:05
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Nedávný bug na Facebooku tvrdil lidem, že jsou mrtví. Morbidní chybička poslala na onen svět i Zuckerberga

ZAJÍMAVOSTI MARK ZUCKERBERG
Uložit Uložené

Chybička ze strany Facebooku pobavila uživatele.

Facebook se svými malými přešlapy postaral již o pořádnou řadu úsměvných momentů, ten poslední se však bezpochyby dá zařadit mezi nejunikátnější. Sociální síti se totiž povedla chybka, která zobrazovala celý servis poskytovaný příbuzným po smrti nesprávným lidem. Ti se tak o sobě dozvěděli, že jsou mrtví, že jejich příbuzní jsou mrtví či dokonce, že je mrtvý samotný Mark Zuckerberg.

Nedávný bug na Facebooku tvrdil lidem, že jsou mrtví. Morbidní chybička poslala na onen svět i Zuckerberga
Zdroj: Facebook

Taková soucitná zpráva přivítala člověka se zasaženým účtem. Podle mluvčího je však chyba již odstraněna a podobné věci by se neměly opakovat. „Šlo o obrovskou chybu. Omlouváme se, že k ní došlo. Pracovali jsme co nejusilovněji, abychom ji co nejdříve odstranili.“ Bug zasáhl i uživatele na mobilních zařízeních, po několika minutách zmizel i z nich. Tví přátelé jsou tedy pravděpodobně v pořádku, nám jen zbývá doufat, že to příště schytá část systému s méně citlivou funkcí.

Domů
Sdílet
Diskuse