Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2016 19:43
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Vyhazovač si elegantně poradil se dvěma agresivními muži. Uštědřil jim pár ran a všem ukázal, kdo je pánem situace

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pár defenzivních úderů a chlápci leželi na zemi.

Práce vyhazovače není pro každého. Před nočními kluby se často shromažďují podnapilí lidé s touhou vstoupit dovnitř, udělat bordel a pořádně si užít zbytek večera, jenže právě takovým typům musí vyhazovač zabránit ve vstupu. Jeden z klubů v irském Dublinu a jeho vyhazovač se za bílého dne stali svědky toho, jak se dva podnapilí muži snažili dostat dovnitř, když se jim do cesty postavil vyhazovač a rozhodl se je nepustit dovnitř.
 
Opilým mužům se takový přístup očividně nelíbil, a tak v průběhu několika sekund vstoupily do hry pěsti a začaly padat údery. Chlápci nejdříve po jednom zaútočili na vyhazovače, který se však nezalekl, přivolal si posily a potom se už pustil do řešení situace. Agresivní dvojici postupně údery směřujícími do hlavy odrovnal a když se útok zopakoval, jeden z nich skončil na zemi a druhý pochopil, že dovnitř se dnes asi nedostane. Začal tak na vyhazovače plivat a my skládáme klobouk dolů, protože vyhazovač ani přes příval slin nepřešel do ofenzivy a neodrovnal drzého chlapíka pořádně. Na internetu se už strhla debata, zda byla reakce vyhazovače přiměřená a zda to trochu nepřehnal, ale my si myslíme, že svoji práci zvládl na výbornou. Jaký je tvůj názor?

Domů
Sdílet
Diskuse