Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2016 23:19
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Travis Scott sekunduje Kid Cudimu na skladbě Baptized in Fire z připravovaného alba

HUDBA
Uložit Uložené

Passion, Pain & Demon Slayin' nakonec vyjde 16. prosince.

Pozitivní vztah Kid Cudiho a Travise Scotta byl před pár měsíci podtržen spoluprací těchto dvou hudebníků na albu Birds in the Trap Sing McKnight od druhého jmenovaného. Jak pravděpodobně všichni víte, jeden k druhému chovají velké sympatie, a tak není žádným překvapením, že La Flame vrací laskavost, kterou mu Cudder poskytl, a to účastí na připravované desce Scotta Mescudiho s názvem Passion, Pain & Demon Slayin'. Ta má po několika odkladech nakonec stanovený datum vydání na 16. prosince, což znamená, že prosinec bude vskutku nabitý, doufejme, kvalitními releasy. Vycházejí totiž i projekty od Drakea, Childish Gambina a J. Colea.
 
Vraťme se ale k zmíněné nahrávce od Kid Cudiho. Nedávno se vrátil z léčby, kterou podstoupil kvůli psychickým problémům a my věříme, že je vše v pořádku a že chystaným projektům napraví renomé, které mu experimentální Speedin' Bullet to Heaven mírně narušilo. Tracky jako Surfin' či The Frequency naznačují, že by se to mohlo podařit a ani novinka s Travisem Scottem, Baptized in Fire, nezní špatně. Scott Mescudi se postaral o většinu písně, zatímco La Flame dodal refrén. Pěkným gestem je promluva Travise směrem ke Cudderovi řádky: "Phoned home to the moon / Did you change your number? / If you win, you get this message / Need you back home." Skladbu poslouchej níže.

Domů
Sdílet
Diskuse