Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2016 18:26
Čas čtení 0:00
Branislav Noskovič

Sansa bude v 7. sérii Game of Thrones silnou osobností ochotnou pomstít se všem, kteří jí ublížili

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nestoupne moc a první výraznější úspěch mladé Starkové do hlavy?

V poslední epizodě šesté série byl Jon Snow (Kit Harington) vazaly rodu Starků označen za krále Severu a zdálo se, že jeho sestra Sansa (Sophie Turner) mu tuto poctu dopřeje a stojí za svým nevlastním bratrem. Je však sporné, zda si tento přístup zachová i nadále. Starší Eddardova dcera si prošla po prvním odchodu z Winterfellu hotovým peklem v podobě dvou sadistických mužů, přičemž za toho posledního byla dokonce donucena se vdát. Aby toho nebylo málo, téměř mezitím přišla o život rukama bláznivé tety Lysy Arrin. To vše z ní vyformovalo zralou, sebevědomou mladou ženu, která si dokáže stát za svým, což jsme také měli možnost vidět při hádce s Jonem, výhrůžkách Petyrovi Baelishovi nebo při finální pomstě jejímu povedenému manželovi Ramseymu Boltonovi. V seriálu jsme jednu postavu, co přešla z temné strany na stranu dobra, již měli, nemůže to však být i naopak? Navíc, když Sansa, alespoň na oko, odpustila Baelishovi to, že ji prodal Boltonovým a zřejmě s ním uzavřela dohodu, je možné, že jeho jedovatý jazyk bude ovlivňovat Sansin úsudek a další kroky.
 
Sansa bude v 7. sérii Game of Thrones silnou osobností ochotnou pomstít se všem, kteří jí ublížili
Zdroj: Photo © Helen Sloan, Macall B. Polay / HBO
 
Herečka Sophie Turner (X-Men: Apocalypse) se o vývoji své seriálové postavy vyjádřila pro Entertainment Weekly následovně: „Zdá se, že poprvé má všechno pod kontrolou. A opravdu jí to svědčí. Možná jí to i trošku stoupne do hlavy, ale je tu i jistý pocit nejistoty, protože moc, kterou oplývá, ji zároveň činí více zranitelnou. Nejzajímavější však je, že se cesty téměř všech hlavních postav protnou a většina z nich je připravena na velké činy, což může vést k zajímavému vyvrcholení.“
 
Samozřejmě, zvědaví jsme i my. Bude zajímavé sledovat její setkání s Aryou (Maisie Williams), která také prošla dlouhým vývojem. Z mladých dívek, které si nikdy nerozuměly se staly mocné ženy formované bolestí a chutí pomstít se. Budou si rozumět teď?
Domů
Sdílet
Diskuse