Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2016 13:28
Čas čtení 0:00
johnnybravo

IKEA přejmenovala své produkty, kterými dokáže vyřešit různé vztahové problémy. Pokud tvůj partner chrápe, kup mu vlastní postel

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Opět trefná kampaň od IKEA.

IKEA si řekla, že jí záleží na problémech, s nimiž se setkávají zákazníci a v nové reklamní kampani se zaměřila na to, jak by jim mohla pomoci například ve vztazích. Společně s agenturou Åkestam Holst přejmenovala své produkty na názvy vztahových problémů a rozhodla se prohlásit, že právě nákup konkrétních předmětů by tyto problémy mohl vyřešit. V případě chrápajícího manžela by ti tedy mělo stačit zainvestovat do nové postele, a pokud zase tvůj syn, což je sice méně pravděpodobné, ale dnes mají lidé potomky v jakémkoliv věku, příliš často hrává na počítači, IKEA ti ráda prodá nůžky, se kterými snadno přestřihneš všechny kabely. Zmíněná agentura se dokonce pohrála s novou marketingovou kampaní natolik, že pokud začnou lidé vyhledávat prostřednictvím Google názvy vztahových problémů, mimo jiné se jim v rámci reklamní části objeví i odkaz na stránku IKEA, a tak se mohou lidé rozhodnout i pro méně extrémní zákrok.

Domů
Sdílet
Diskuse