Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2016 18:16
Čas čtení 0:00
Barbora Bláhová

Nejkrásnější vražedkyně světa aneb když se pod tváří anděla skrývá krvelačná bestie

MÓDA
Uložit Uložené

Jsou krásné mladé a inteligentní. Přesto se dopustily činů, z kterých hrůzou stávají vlasy.

Mnoho žen v životě touží dostat se na titulku magazínu. Níže zmíněným se to podařilo, a to hned celosvětově. Pokud se domníváte, že vyhrály soutěž krásy, šeredně se pletete. Jsou totiž dle médií nejkrásnějšími vražedkyněmi světa. Rádi bychom upozornili, že uvedené ženy rozhodně nechceme glorifikovat. Jejich činy odsuzujeme jako nehumánní a odporné. To ale neznamená, že jim nemůžeme závidět nos nebo velikost prsou.

Jodi Arias

Jen těžko bychom při pohledu na tuto krásku hádali, že se jedná o autorku jedné z nejbrutálněji provedených vražd vůbec. Nádherná Jodi má však na svědomí nejen závist mnoha žen (protože kdo sakra může mít tak přirozeně husté vlasy), ale i život svého ex přítele Travise Alexandra. Jodi byla nejspíše perfekcionistka. Nestačilo ji svému bývalému prostřelit hlavu, pro jistotu mu podřízla hrdlo a uštědřila 27 bodných ran do hrudníku. Možná zapomněl na výročí, ale tohle je trochu přehnaná reakce, nemyslíte?

Megan Martzen

Megan by sice z fleku mohla hrát princeznu v pohádce z tisíce a jedné noci, nicméně děti bych k ní rozhodně nepouštěla. Tato exoticky vyhlížející kráska je totiž zodpovědná za smrt malé holčičky, kterou měla v péči coby chůva. Kromě vraždy druhého stupně byla obžalována i ze zneužívání dvou malých sourozenců. Holt někdo je jen krásný zevnitř a někdo zase jenom zvenku.

Nejkrásnější vražedkyně světa aneb když se pod tváří anděla skrývá krvelačná bestie
Zdroj: g.cz

Molly Jane Roe

S Megan by si pravděpodobně rozuměla nevinně vyhlížející Molly. I ona má totiž na svědomí život 17 měsíční holčičky, kterou zneužila a pak usmrtila pomocí několika ran do hlavy. Naprosto odporné! Přitom při pohledu na fotografii bychom jí spíše přisoudili plastiku nosu než takto zvrácený čin.

Nejkrásnější vražedkyně světa aneb když se pod tváří anděla skrývá krvelačná bestie
Zdroj: ¨BELLS POLICE DEPT:Facebook

Lilli Nicole Hurt

Možná bychom mohli přihlédnout k polehčující okolnosti, že Lilli měla od dětství násilí prostě a jednoduše vepsané ve jméně. Nicméně ani nomen omen ji neomlouvá za činy, kterých se dopustila. Je totiž vražedkyní hned dvou nevinných lidí, kteří se ji snažili zabránit v loupeži šperků. Není proto divu že nyní si odpykává trest ve vězení. I my si však z tohoto případu můžeme vzít ponaučení. Nikdy není radno stát v cestě ženě, která „ten prsten prostě musí mít“.

Nejkrásnější vražedkyně světa aneb když se pod tváří anděla skrývá krvelačná bestie
Zdroj: buzztract.com

Amanda Knox

Půvabná Amanda byla obžalována v jednom z nejvíce zmedializovaných případů vraždy vůbec. Spolu se svým milencem měla znásilnit a poté proříznutím hrdla usmrtit Meredith, svoji spolubydlící z univerzitní koleje. To vše z toho důvodu, že odmítla sex s Amandou a dalšími dvěma Italy. Nad tímto činem opravdu zůstává rozum stát. Jak někdo mohl odmítnout sex s Amandou?!

Amber Hilberling

V pouhých devatenácti letech se krásná Amber stala nositelkou nálepky vražedkyně. O život totiž připravila svého manžela. Po krátké hádce ho do slova a do písmene vyhodila z bytu. Nezvolila k tomu ale dveře, nýbrž okno. Vzhledem k tomu, že Amber a Joshua obývali sedmnácté podlaží, ani pro nás, kteří jsme propadali z fyziky není těžké odvodit, jak to dopadlo.

Domů
Sdílet
Diskuse