Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2017 9:54
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Za 30 minut až 60 % baterie. Půvabná Emily Ratajkowski ti vysvětlí, jak funguje nabíjení ve smartphonu OnePlus 3T

TECH
Uložit Uložené

Takto má vypadat tech reklama.

Mnoho renomovaných výrobců chytrých mobilních telefonů se snaží získat pozornost potenciálních zákazníků prostřednictvím nadstandardně rychlého doplňování elektrické energie, z čehož vzešla i spolupráce mezi společností OnePlus a populární modelkou či herečkou Emily Ratajkowski. Ta se v čerstvé reklamě na technologií Dash Charge chopila příležitosti vysvětlit princip jejího fungování. Je schopna dobít až kolem 60 procent baterie pouze za půl hodinu od připojení mobilního zařízení k síti.

Během sledování dvouminutového videa tak zjistíte, v čem spočívá výhoda rychlého nabíjení pod unikátním názvem Dash Charge, kterým disponuje Android smartphone OnePlus 3T i jeho předchůdce OnePlus 3 z minulého roku. Jak tedy můžeme vidět i slyšet, všechno se zde točí kolem nízkého napětí, fyzicky hrubšího kabelu a také vyššího proudu, čili kolem kombinace schopné zajistit, že teplota baterie na rozdíl od alternativních řešení konkurence nevyskočí během nabíjení na závratně vysoká čísla, což se pak pochopitelně odrazí i ve vyšší efektivitě. Více detailů ti už ale poskytne půvabná a zároveň technicky zdatná Emily po stisknutí tlačítka play.

Domů
Sdílet
Diskuse