Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2017 10:38
Čas čtení 0:00
Jakub P.

DMX chce být v roce 2017 aktivní. Vydává tak novou skladbu, kde hostuje Swizz Beatz

HUDBA
Uložit Uložené

Dočkáme se i toho alba X? Každopádně, poslouchej Bane is Back.

Květen loňského roku přinesl informaci, že na připravovaném albu DMXe by měl pracovat i Kanye West a Dr. Dre. To pochopitelně okamžitě vyvolalo mnoho otázek a vlnu zájmu, ale po zbytek roku jsme se žádné podstatné novinky od Dark Mana nedočkali. Už déle mu s pracemi na nové desce pomáhá Swizz Beatz, který často do světa vypustí alespoň nějaké detaily. Přišel ale rok 2017 a zdá se, že X do něj chce vstoupit tou správnou nohou. Prezentuje nám totiž po delším čase jeho první skladbu, nesoucí název Bane is Back.

Produkci této novinky si nevzal na starost nikdo jiný než Swizz Beatz, který si také střihl featuring na refrénu. O zbytek se postaral sám DMX. Nesmí chybět jeho typický, drsně znějící hlas a podobně laděný text. Mnohým příznivcům Dark Mana se po vyslechnutí tracku Bane is Back určitě vrátí vzpomínky na minulost, kdy byl DMX na vrcholu. Swizz Beatz v příspěvku na Instagramu, který uveřejnil v rámci proma této písně, napsal, že rok 2017 by měl představovat období akce. Snad akce ve formě oné desky s Yeezym a Drem. Uvidíme, zatím poslouchej Bane is Back níže.

Domů
Sdílet
Diskuse