Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2017 10:56
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zranění jako z hororového filmu. Basketbalistovi po úderu doslova vyskočilo oko z důlku, ale nakonec se ho podařilo zachránit

SPORT GOLF
Uložit Uložené

Vše naštěstí skončilo šťastně.

Basketbalista Akil Mitchell hrající v australské NBL bude ještě dlouho vzpomínat na zápas proti týmu Cairns Taipans. Mitchell se v jedné části hry dostal do kolize s protihráčem přímo pod košem a nešťastně inkasoval úder přímo do oka. Protihráč mu prudkým pohybem ruky nechtěně způsobil, že se celá oční bulva dostala ven z očního důlku a na hrozivých záběrech je vidět, jak oko pár sekund visí přímo z Mitchellovy hlavy. Na první pohled strašidelné zranění nakonec skončilo šťastně, když se doktoři nejdříve přímo v hale Mitchellovi věnovali asi 15 minut a po převezeni do nemocnice bylo oko vráceno zpět do jamky bez viditelného poškození. Samotný hráč už stihl oznámit, že oko mu funguje tak jako dosud a cítí se jen trochu potlučený po silném úderu do obličeje. Přiznal také, že své oko v první vteřině cítil přímo na prstech a měl tendenci si ho rychle vtlačit zpět do hlavy, což naštěstí neudělal, zachoval chladnou hlavu a počkal na lékaře, kteří už věděli, co je třeba udělat.

Domů
Sdílet
Diskuse