Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2017 14:06
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zákazníkům prodávali marihuanu díky frázi „extra křupavé hranolky“. Pracovníky Burger Kingu a jejich vychytaný systém odhalili policisté

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Jak si přivydělat prací ve fastfoodu.

V nevelkém městečku Epping v americkém státě New Hampshire se policistům v utajení podařilo rozbít propracovaný systém prodeje marihuany, který fungoval přímo v provozech sítě s rychlým občerstvením Burger King. Dva zaměstnanci Garrett Norris s přezdívkou Nasty Boy a Meagan Dearborn si vymysleli zajímavý způsob, jak dostat marihuanu přímo ke svým zákazníkům, když začali používat speciální frázi „extra křupavé hranolky“.


Pokud si zákazník v okénku drive-thru objednal jídlo, zeptal se, zda pracuje Nasty Boy a připomenul, že si prosí i „extra křupavé hranolky“, Garrett vyřídil jeho objednávku a pak mu podal i kávový pohár, ve kterém však nebyla žádná káva. Místo kávy do sklenice vložil dohodnuté množství marihuany a na oplátku mu zákazník podal peníze, což fungovalo docela solidně až do momentu, dokud si takovou objednávku neobstaral i místní policista. Po získání marihuany již následoval rychlý proces a Garrett i Meagan byli zadrženi, i když je nakonec propustili na kauci ve výši 2 500 dolarů a za pár týdnů je čeká soud.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00


Domů
Sdílet
Diskuse