Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2017 10:26
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Kup si dostupný karibský ostrov, kde bude tvým vzdáleným sousedem Leonardo DiCaprio. U Belize tě čekají korály, ale i podnikatelské příležitosti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Willow prodává svůj ostrov na portálu eBay.

Náš nedávný článek o jednom útulném ostrůvku nedaleko Belize, který se dá pronajmout za necelých 400 eur na noc zaznamenal velkou odezvu a nevíme, čím přesně by to mohlo být, ale na trhu se krátce poté objevil další ostrov u státu Belize, tentokrát však na prodej. Britka Willow Reed si svůj soukromý karibský ostrov s názvem The Isle of Virginia Caye pořídila ještě v roce 2012 pomocí zděděných financí její matky a když začala ostrov předělávat ke svému obrazu, najednou se jí nakupily povinnosti doma a ona zjistila, že svůj malý kousek ráje bude muset prodat. Od roku 2012 se mu věnovala vždy, když se to dalo a svou původní investici ve výši 175 tisíc eur zúročila téměř trojnásobně.

Willow svůj ostrůvek proměnila na oázu klidu, z nevelkého domu udělala útulný příbytek s jednou velkou postelí a postarala se i o rozvoj rostlinstva, takže ostrov dnes nevypadá jako z jiné planety. Velkou výhodou této lokality je fakt, že i pod ostrovem The Isle of Virginia Caye se nachází rozlehlý korálový útes, a tak budeš mít hromadu příležitostí prozkoumat krásy nedotčeného podvodního společenství na vlastní kůži. Díky úpravám a různým investicím se cena ostrova v dnešních dnech vyšplhala až na 470 tisíc eur a Willow ho prodává přímo přes aukční portál eBay, kde jí můžeš vyplatit rovnou 880 tisíc eur a celou aukci prakticky přeskočit. Je jasné, že na pár dní v roce je logičtější si ostrov pronajmout, ale když popřemýšlíš nad tím, že místní oblast ještě nebyla silně zasažena turistickým ruchem, na koupi ostrova bys mohl ještě slušně vydělat. Pokud by ses inspiroval předchozím ostrovem a pronajímal bys ho zvědavcům za 400 eur na noc, ročně bys vydělal přibližně 150 tisíc eur, takže pokud hledáš dlouhodobou investici, možná jsi ji právě našel. Potenciální návštěvníky bys dokonce mohl nalákat na osobu Leonarda DiCapria, který má v oblasti také vlastní soukromý ostrov Blackadore Caye, přeměňuje ho na luxusní resort a při okružní plavbě by ho čas od času mohli i zahlédnout.

Domů
Sdílet
Diskuse