Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2017 16:36
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Rodina z Texasu našla v záchodě chřestýše, tak zavolala odborníka. Ve sklepě se skrývalo dalších 23 jedinců a oni nevěřili vlastním očím

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Texasu si musíte dávat pozor i na hady.

Snad každý z nás v dětství naivně věřil, že jednoho dne na něj při provádění své potřeby ze záchodové mísy zaútočí potkan, obrovský pavouk či had. Je pravdou, že v Česku je pravděpodobnost podobného návštěvníka v tvém záchodě velmi nízká, ale jedna rodina z amerického státu Texas zažila tento horor na vlastní kůži. Syn Cassie McFaddenové šel na záchod, když najednou zkolaboval, protože v míse objevil mohutného hada, kterého pak identifikovali jako chřestýše. Cassie rychle přiběhla do koupelny, kde se jí hada podařilo usmrtit lopatou, avšak polekaná rodina raději hned zavolala Nathana Hawkinse ze společnosti Big Country Snake Removal.

Nathan se dlouhodobě specializuje na bezpečné odstraňování hadů z domácností nic netušících lidi, a když po příchodu do domu začal zkoumat hada v záchodě, okamžitě ho napadlo, kam se ještě musí podívat. Nathan sešel do sklepa a našel tam v koutě schoulených 13 dospělých chřestýšů, což stále nebylo všechno. Pro jistotu šel zkontrolovat i další prostor nacházející se pod domem a tam odhalil 10 chřestýšů, přičemž 5 z nich byla mláďata, která by se svými kolegy mohla rodině způsobit menší či větší problémy. Cassie se synem jen nevěřícně hleděli na to, kolik hadů žilo společně s nimi v jedné domácnosti, protože hada na vlastní oči neviděli ve svém domě několik dlouhých let. Odstranění hadi nakonec skončili ve volné přírodě nebo na školách, kde je budou moci odborníci důkladně prozkoumat.

Domů
Sdílet
Diskuse