Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2017 19:22
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Sobota se v Praze ponese v duchu jubilejní 10. We All party

REFRESHER
Uložit Uložené

Jubilejní 10. We All party je tady!

Ani třeskuté mrazy vás neochudí o každoměsíční příděl té nejlepší zábavy. Třetí únorová sobota se ponese ve znamení oslav 10. vydání oblíbené party We All, která se jako vždy odehraje v unikátním prostředí Klubovny 2. Patro. Jak již je zvykem, těšit se můžete na skvělou hudbu, super pití a parádní atmosféru.

Pravidelnou každoměsíční nálož funku, nu-disca a breaků si užijete již v sobotu 18. února v Klubovně 2. Patro, kde ve 22:00 vypukne další We All mejdan. V pořadí již na desátém vydání této exkluzivní noci vystoupí kromě rezidentních DJs Akvamena a Robota také host St. Jakob z Good Vibes crew, který si podmaní především všechny milovníky disco funky music.

Sobota se v Praze ponese v duchu jubilejní 10. We All party

Celá noc se samozřejmě ponese i na vlnách ledově namražených drinků Jägermeister, ty budou k mání za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích navíc dostane Jägermeister welcome drink zdarma. Zapomeňte na stres z náročného týdne a přijďte pořádně zapařit do té nejlepší společnosti!

Zahoďte starosti všedních dní za hlavu a vyrazte se odreagovat na We All v sobotu 18. února do Klubovny 2. Patro. Start jako vždy ve 22:00.

Domů
Sdílet
Diskuse