Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2017 11:39
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Šéf slovenské firmy hledá asistenta po vzoru 50 odstínů šedi. Za slušný plat čeká aktivní práci, ale prý žádné BDSM praktiky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pracovní nabídka, která se neodmítá.

Šéf slovenské pobočky mezinárodní marketingové agentury DS Class momentálně hledá na našem pracovním trhu nového osobního asistenta, avšak zjevně si ve firmě řekli, že otřepané formální způsoby už žádného kvalitního člověka nezaujmou. Do nadpisu na portálu Profesia.sk proto nacpali i slova „50 Shades of Grey Slovak version“ a z obyčejného osobního asistenta a šoféra v jedné osobě se tak vyklubala trochu tajuplná pozice.
 
Jak se píše dále v inzerátu, pozice vyžaduje aktivního člověka s minimálním množstvím závazků, protože při jejím provádění nezbývá dostatek času na aktivní partnerský život, ale plat 1000 eur (~27 000 Kč) v čistém a další benefity k tomu by tě možná mohli přesvědčit. Tvůj denní režim by v pozici osobního asistenta šéfa této firmy spočíval v tom, že bys ho nejprve odvezl na setkání, pak zašel na nákup či na poštu, později se zúčastnil setkání zároveň s ním a nakonec ho odvezl zase zpátky domů. I když se v textu moc narážek na 50 odstínů šedi nenachází, uchazeč musí odeslat kromě životopisu a resumé i svou fotografii, takže šéf zřejmě bude trochu vybíravý typ. Pokud se ti prý bude dařit, můžeš postupem času přejít ze šoféra do lepších pozic, ale nemůžeme ti zaručit, že to nebude podmíněné nějakým setkáním v atmosféře BDSM. Firma se na Facebooku prostřednictvím své stránky několikrát vyjádřila, že inspirace 50 odstínů šedi nezahrnuje i erotickou část, jenže jak se říká, nikdy neříkej nikdy.

Šéf slovenské firmy hledá asistenta po vzoru 50 odstínů šedi. Za slušný plat čeká aktivní práci, ale prý žádné BDSM praktiky
Zdroj: huffington post

Domů
Sdílet
Diskuse