Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2017 9:43
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Nové rendery nabízejí pohled na možnou podobu iPhonu 8. Zaoblený displej doplňuje i absence home tlačítka

TECH
Uložit Uložené

Takto nějak by osmička mohla vypadat.

Přestože do představení zůstává stále poměrně hodně času, o nástupci iPhonu 7 víme asi vše podstatné. Novinka přinese po třech vizuálně téměř stejných generacích průlomový design a konstrukční provedení se bude vymykat známému stylu kalifornského giganta. Displej od Samsungu nabídne AMOLED technologii a jeho boční strany budou mírně zaoblené. Když si to někdo neumí představit, stačí jeden pohled na konkurenční Galaxy S7 edge, kde na bocích smartphonu vynikají extrémně tenoučké rámečky. iPhone 8 by je ale měl mít tenké i nahoře či dole, kde zase zmizí ikonické domovské tlačítko. Přesněji řečeno, změní svou podobu na digitální alternativu. A v takovém případě bude biometrický snímač na otisky integrovaný přímo do zobrazovacího panelu. Jak by to ale celé vypadalo po vizuální stránce?

Nejčerstvější pohled na možné provedení netrpělivě očekávané osmičky nám poskytuje několik dobře vypadajících renderů, které vznikly na základě dostupných informací z technologických kuloárů. O iPhonu 8 se už toho napsalo docela dost, za což může prodloužení inovačního cyklu ze dvou na tři roky, kvůli čemuž jsou nyní všichni nedočkaví. Zda bude trvalé, zatím nevíme, ale může to souviset i s nadcházející oslavou významného výročí iOS smartphonu, kdy nám zřejmě ukáží konečně něco opravdu průlomového. Mnozí navíc doufají, že Apple opět přejde na ověřenou kombinaci hliníkového rámečku a dvou kusů odolných skel, respektive zůstane pouze u skla nebo tvrdší keramiky. Oficiální představení by mohlo proběhnout trošku dříve, zřejmě někdy začátkem léta.

Celou galerii najdeš na webu idropnews.com

Nové rendery nabízejí pohled na možnou podobu iPhonu 8. Zaoblený displej doplňuje i absence home tlačítka
Zdroj: www.idropnews.com
Nové rendery nabízejí pohled na možnou podobu iPhonu 8. Zaoblený displej doplňuje i absence home tlačítka
Zdroj: www.idropnews.com
Domů
Sdílet
Diskuse