Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. března 2017 18:15
Čas čtení 0:00
Dominika Kubinyova K.

Kontroverzní „fishnet“ punčochy jsou trendem, který není pro každého. Jak je nosit a dosáhnout nenuceného sexy looku?

MÓDA
Uložit Uložené

Kreativitě se meze nekladou, zkombinovat je můžeš skoro se vším.

Určitě sis už všimla děvčat na ulici či na Instagramu oděných v děrovaných punčoškách různých barev, často připomínajících ty, které nosí prostitutky ve filmech. I proto je mnoho lidí a zejména starší generace považuje za vulgární a ani jedna z našich babiček by asi nebyla nadšená, kdybychom se v nich objevily na nedělním obědě. Nicméně, tato malá drobnost jim dodává jiskru erotiky a i to je jeden z důvodů, proč se děrované punčochy staly novým módním hitem.

Punčochy „fishnet“ (v překladu rybí síť) jsou aktuálně jednou z horkých novinek, kterou nosí nejen celebrity, ale i obyčejné smrtelnice. Americká zpěvačka Pia Mia se hrdě pyšnila svým originálním stylem, obsahujícím různé typy a barvy děrovaných punčoch už v roce 2015, ale k nám se tento trend dostal až letos díky sociální síti Tumblr a vlivem různých zahraničních módních bloggerů.

 

A post shared by Pia Mia (@piamia) on

 

A post shared by Pia Mia (@piamia) on

Styling je v případě fishnet punčoch velmi důležitý, protože odkrývá více nahého těla než obyčejné punčošky, a tak je velmi snadné překročit hranici únosnosti. Proto ti přinášíme krátký návod, kde koupit děrované punčošky a jak je nosit ve snaze dosáhnout sexy a cool no přitom nenucený look.

Nejjednodušší je sehnat jejich na stránce Asos (pokud neznáš, okamžitě zaznamenat!), ale prodávají je i různé punčochové obchody jako Calzedonia a Bepon, ale výběr bude pravděpodobně omezený. Nejlepší a nejlevnější najdeš na stránkách Ebay, kde je najdeš i za 2 eura.


Najnosenejšie sú veľké a stredne veľké diery v čiernej farbe, tými určite nesklameš. Avšak ak sa cítiš na niečo extra, môžeš siahnuť aj po iných farebných prevedeniach ako je biela, červená, modrá či fialová. Dostať ich v divokých farbách bude na Slovensku ťažšie, a tak sa určite treba obrátiť na vyššie spomínané zahraničné stránky. Ak sa ti pančuchy zdajú príliš vyzývavé, "fishnet" ponožky sú tiež cesta!

Kreativitě se meze nekladou, zkombinovat je můžeš skoro se vším. Nám se nejvíce osvědčilo vrstvení, a tedy kombinace roztrhaných boyfriend jeans s děrovanými punčochami pod nimi nebo i kalhot po kotníky nebo s dírami na kolenou.

Velmi oblíbené je nosit je vytažené nad pupek, s crop tričkem, mikinou nebo polo-průsvitným topem. Pokud si troufáš, nosit je můžeš i k sukni, šatům či šortkám. My to už necháme na tobě a doufáme, že tě tento článek patřičně inspiroval, pokud sis na děrované punčochy předtím netroufla!

 

Domů
Sdílet
Diskuse