Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2017 18:14
Čas čtení 0:00
Marek R.

25 rokov trápenia a až 33 pokusov. 42-ročný Christian sa konečne dočkal svojho vodičského preukazu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ako hovorí tetovanie každého druhého dedinského čáva, nikdy sa nevzdávaj, raz to jednoducho dáš. A podarilo sa to aj tomuto mužovi.

Skúšky na získanie vodičského preukazu patria k tým najľahším v našom živote. Väčšina test zvládneme na prvý pokus, no a keď sa náhodou aj dakomu nepošťastí, druhý pokus to istí. Aspoň teda v mojom okolí nepoznám nikoho, kto by potreboval viac ako dva pokusy. Pri teste jednoducho zakrúžkujeme najdlhšie odpovede a parkovanie s jazdou sú už len čerešničkou na torte. 

Máme tu však aj extrémy, kedy sa ľudia so získaním vodičského preukazu trápia viac, ako je normálne a patrí sem aj 42-ročný Christian z Anglicka. 33 pokusov, 25 rokov a až 14 inštruktorov. No konečne to vyšlo. Svoj prvý pokus absolvoval ešte v roku 1992 a odvtedy sa trápil a trápil, až prišiel rok 2017 a kliatba bola konečne zrušená. V roku 2003 sa na to dokonca po 32 pokusoch už vykašľal s pocitom, že na to jednoducho nemá, no jeho práca si zrazu vyžadovala vlastnenie vodičského preukazu, a tak sa rozhodol dať tomu poslednú šancu. A podarilo sa. Ako hovorí samotný Christian, aj on sám je v šoku zo svojho úspechu, ale určite mu konečne padol kameň zo srdca. Gratulujeme.

"Každý sa mi smial a tvrdil, že to nikdy nezvládnem. Ja som bol ale odhodlaný každému ukázať, že na to konečne mám."

25 rokov trápenia a až 33 pokusov. 42-ročný Christian sa konečne dočkal svojho vodičského preukazu
Zdroj: aktuality.sk
Domů
Sdílet
Diskuse