Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2017 2:07
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Kdo by nechtěl bydlet na hradě? Úžasná britská stavba s překrásnou zahradou může být tvá jen za cenu několika bytů

ZAJÍMAVOSTI ARCHITEKTURA
Uložit Uložené

Každý z nás chtěl být v dětství králem.

Určitě si mnozí z nás někdy chtěli vyzkoušet, jaké je to vládnout. Tuto možnost ti sice dnes nenabízíme, můžeš se k ní však na chlup přiblížit, pokud se staneš vlastníkem tohoto hradu. Vlastnit hrad přitom vůbec není ničím nerealistickým, tento můžeš mít například jen za 550 000 liber. Za, na hradní poměry, ne až tak devastující částku dostaneš život jako z pohádky. Samotný hrad je velmi malý, zato však útulný. Najdeš v něm krb, ložnici, obývací pokoj, pracovnu, garáž, koupelnu a především obrovskou zahradu a ke všemu dostaneš i zařízený domek pro návštěvy.

Kdo by nechtěl bydlet na hradě? Úžasná britská stavba s překrásnou zahradou může být tvá jen za cenu několika bytů
Zdroj: rightmove

Nachází se však daleko od všeho, leží v hrabství Warwickshire, nedaleko města Long Compton, a takříkajíc uprostřed ničeho. Nejbližší lidé jsou vzdáleni až několik kilometrů a bez auta může být život na hradě v 21. století docela solidní problém. Hrad byl postaven v roce 1830 a navrhl ho architekt Edward Blore, který zodpovídá například i za rozšíření Buckinghamského paláce. Za cenu dražšího londýnského bytu tak dostaneš velmi dobré a zejména zajímavé a dobrodružné bydlení.

Domů
Sdílet
Diskuse