Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2017 14:39
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Nejvyšší sídlo v americké Arizoně, tyčící se do výšky přes 37 metrů, je aktuálně na prodej za více než 37 milionů korun

KULTURA
Uložit Uložené

Slovní spojení „Bydlení na vysoké noze“ platí v uvedeném příkladu do puntíku.

V současnosti již u nás nebývá pravidlem publikovat i zahraniční projekty, ale to neplatí pro opravdu výjimečné stavby, jaké nemáme běžně možnost vidět každý den. Daným případem je bez nejmenších pochyb i usedlost z americké Arizony, která se tyčí do výšky přes 37 metrů, což pro lepší představivost přesahuje například i klasické 12patrové bytové domy.
 
Pojmenování Falcon Nest (nebo v překladu Sokolí hnízdo) je pro uvedenou usedlost velmi výstižné a při pohledu na záběry níže pochopíte důvod. Majestátní dílo s výměrou činící přesných 575 metrů čtverečních nabízí svým budoucím majitelům prostornou obývací místnost, tři ložnice a k nim patřící čtyři koupelny či výhled na rozsáhlou pustinu všude kolem. Jednoduše krása, na kterou se budou všichni vaši známí dívat s úžasem a nadšení je neopustí ani po nahlédnutí do interiéru. Napříč vnitřními prostory převládá příjemná a klidná atmosféra, očekávaná prostornost, ale svou roli hraje i výběr vkusného zařízení a nepřeplácanost. Jedním dechem však musíme dodat, že mírná rekonstrukce by nemusela být nejhorší volbou.
 
Stručně napsáno, vše spolu ladí na jedničku s hvězdičkou, a tak nás vůbec nepřekvapuje, že daný architektonický skvost se do své nabídky rozhodli zařadit i ve slavné Sotheby´s International Reality. Vás už nyní čeká jen virtuální prohlídka Falcon Nest níže a v případě, že disponujete nadbytečnou hotovostí ve výši přes 37 milionů korun, dlouho neváhejte. Adresa s názvem 2365 Skyline Dr. Prescott je určitě velmi lákavá.
 
Posouzení, zda je Sokolí hnízdo z Arizony hodné tak velkého obnosu peněz, už s radostí přenecháme na vás samotných.

V případě, že víte i o architektonických nebo designérských studiích z našich končin, která také stojí za pozornost širšího publika, tak neváhejte a pošlete nám tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu výše. Děkujeme!

Domů
Sdílet
Diskuse