Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2017 13:53
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

David Fincher je údajně velmi blízko k režii World War Z 2. Natáčení s Bradem Pittem by mělo odstartovat již začátkem roku 2018

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dojde tedy k dohodě mezi hvězdným tvůrcem a váhajícím studiem? Vše je údajně na dobře cestě, více však napoví nejbližší týdny.

Pokud můžete spolupracovat s režisérem takového kalibru jako David Fincher (Fight Club, The Game, Se7en), jednoduše jdete do toho. To je přece naprosto jasné, řekli by si mnozí. Inu, věci se ale nevyvíjejí vždy tou snadnou cestou, no a své o tom dozajista ví i výše zmiňovaný tvůrce. Jeho posledním celovečerním projektem byl snímek Gone Girl z roku 2014, přičemž se s několika slibnými záležitostmi pokoušel opět prorazit i na televizních obrazovkách. V HBO mu ale nevyšli právě vstříc, a tak se přestěhoval k známému streamovacímu gigantu jménem Netflix, se kterým se již na spolupráci dohodl. Krimi seriál Mindhunter tak uvidíme už v říjnu tohoto roku.

Jak ale drtivá většina z vás velmi dobře ví, Fincher je již opravdu hodnou dobu spojován i s pokračováním více než tři roky starého zombie snímku World War Z. Není žádným tajemstvím, že David má o režii sequelu dlouhodobý zájem, čemuž do jisté míry pomohl i herec Brad Pitt, který se ho k projektu snažil nalákat. Koneckonců, v minulosti spolu točili už třikrát. Celý svět tedy netrpělivě vyčkával, jak se celá situace nakonec vyřeší, dočkali jsme se však pouze novinky, že šéf Paramountu ještě není připraven dát dvojce World War Z zelenou. Nyní se ale zdá, že nás od šťastného rozuzlení dělí už jen pár příštích týdnů či dnů. Známý magazín s názvem Variety totiž přišel se zprávou, že Fincher je v poslední fázi jednání a pokud se režii skutečně upíše, natáčení by mohlo začít již začátkem příštího roku. I když zatím nic z toho není oficiálně potvrzeno, můžeme předpokládat, že se obě strany dohodnou. Předcházející informace naleznete zde.

David Fincher je údajně velmi blízko k režii World War Z 2. Natáčení s Bradem Pittem by mělo odstartovat již začátkem roku 2018
Zdroj: Paramount Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse