Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2017 13:06
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Anthony Joshua je na nejlepší cestě stát se prvním miliardářem v boxu. Po vítězném souboji s Kličkem ho peníze čekají na každém rohu

SPORT
Uložit Uložené

Miliarda je ale ještě hodně vzdálená.

Každý sportovní fanoušek má momentálně na rtech jméno Anthony Joshua. Britský boxer se postavil do ringu proti Vladimiru Kličkovi přímo v londýnském Wembley a podařilo se mu ho porazit, díky čemuž se stal ještě mnohem atraktivnějším mužem. Anthony dostal za svůj souboj téměř 18 milionů eur, ale tato částka prý není ani zdaleka nejvyšší, jaká mu kdy na účet přistane. Promotér Barry Hearn se v novém rozhovoru rozpovídal o tom, jaký obrovský potenciál 27letý Anthony stále skrývá, protože ho s největší pravděpodobností čeká minimálně dalších 10 let v profesionálním ringu.

I když je Anthony Joshua již v současnosti milionářem, na samotném konci jeho kariéry by se teoreticky mohl stát i prvním miliardářem, jaký se kdy v boxu objevil. Nejdůležitějším faktorem na cestě za miliardou by měla být vítězství, protože Anthony potřebuje budovat svou značku. Už v současnosti je šéfem své vlastní společnosti AJBoxing a sponzorují ho značky, jako Apple, Lucozade, Lynx či Sky Sports, takže Anthony si na nedostatek peněz stěžovat nemusí, avšak na konci kariéry se z něj může stát jedna z největších legend tohoto sportu. V současnosti by se Anthony měl zaměřit na to, aby prorazil ve Spojených státech amerických, takže se bude muset zúčastnit několika soubojů například v Las Vegas či New Yorku, a jeho vlastní vyjádření svědčí o tom, že se okamžitě chystá vrátit zpět do ringu, přičemž by rád vyzval Tysona Furyho.


Domů
Sdílet
Diskuse