Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2017 8:55
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zamilovaný pár vystoupil až na Mount Everest, aby měl nejúžasnější svatbu na světě. Věčnou lásku si slíbili doslova na vrcholu Země

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Svatba, o jaké budou moci ještě dlouho povídat.

Svatba je definitivně jedním z nejdůležitějších momentů v životě dvou zamilovaných a může být ještě o to úžasnější, pokud se nekoná na úřadě či v kostele, ale na jednom z nejznámějších míst na celém světě. Jen málo dvojic se rozhodlo oddat na nejvyšší hoře Země Mount Everestu, ale ani výška přes 5 tisíc metrů nad mořem nezastavila dva Američany Jamese Sissoma a Ashley Schmiederovou před tím, aby se tam nedostali i se svatebními šaty a oblekem. Svou svatbu na Mount Everestu, konkrétně v základním táboře Everest Base Camp ve výšce více než 5 000 metrů nad mořem, důkladně plánovali přibližně rok a kdyby si na pomoc nezavolali profesionálního fotografa Charleton Churchilla, zřejmě by z jejich cesty do Himálaje nevznikly takové úžasné fotografie. Charleton má ve své profesionální praxi fotografa bohaté zkušenosti s náročnými podmínkami, a tak zvládl i výstup na Mount Everest, což bylo i pro něj novým zážitkem.






Domů
Sdílet
Diskuse