Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2017 22:06
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Učitelku si nechtěně spletli s modelkou a ona se této šance chopila naplno. Lyn zvědaví novináři považovali za ikonu z Fashion Weeku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lyn proměnila spontánní zájem novinářů v novou kariéru.

Pokud se ve správném čase ocitneš na správném místě, pak se tvůj život může změnit ze sekundy na sekundu. Před pár lety se na správném místě ocitla i 63letá Lyn Slater, která v té době pracovala jako učitelka na Fordham University v New Yorku. Právě New York se jí stal osudným, protože nedaleko známé budovy Lincoln Center čekala na svou kamarádku, se kterou měla jít na oběd, jenže v té chvíli ji obklíčila hromada zahraničních novinářů a fotografů, myslíc si, že jde o jednu z modelek na akcí New York Fashion Week. Zaskočená Lyn nevěděla, jak má zareagovat, ale když se její fotografie dostaly do médií po celém světě, rychle pochopila, že dostala jedinečnou životní šanci.

Svůj specifický styl oblékání proměnila na svou přednost a osvojila si přezdívku Accidental Icon. Následovalo založení vlastního blogu, po čemž ji začaly oslovovat mnohé značky a agentury s nabídkami spolupráce a Lyn momentálně působí pod křídly jedné z největších modelingových agentur Elite London. Kromě klasických spoluprací s různými značkami bys v jejím portfoliu už našel společnosti jako Mango a Uniqlo, ale Lyn momentálně zaměřuje na boj, kterým chce dosáhnout, aby lidé pochopili, že i osoby v pokročilém věku mají právo oblékat se tak, jak se jim líbí. Domnívá, že pokud se v šatech cítíš pohodlně, pak ti nikdo nemůže říct, jak hrozný je tvůj styl, protože každý z nás je výjimečný. Pokud by ses o životě Lyn chtěl dozvědět více, pak určitě klikej na její blog i Instagram.









Domů
Sdílet
Diskuse