Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2017 15:11
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Potetovaný polský MMA bojovník zničil soupeře za 16 sekund. Přesně mířený pravý hák mu už nedovolil postavit se zpátky na nohy

SPORT POLSKO
Uložit Uložené

V Polsku se bojovníci během svého souboje vůbec nešetřili.

Souboje MMA patří v posledních letech mezi ty nejsledovanější a jinak na tom nejsou ani naši polští bratři, kteří v rámci akce KSW: Colloseum před pár hodinami přivítali i mistrovský souboj o titul v těžké váze mezi Fernandem Rodriguesem Jr. a domácím Marcinem Różalskim. Očekávaný souboj měl alespoň na papíře favorita v podobě Fernanda Rodriguese, jenže 38letý Polák se nechtěl vzdát bez boje a nakonec to dopadlo ještě mnohem lépe, než mohl očekávat.

Souboj sice nebyl tak rychlý, jako když Conor McGregor vyřešil Joseho Alda za neuvěřitelných 13 sekund, ale Marcinovi to trvalo jen o 3 více a bylo to minimálně stejně efektivní. Ihned po začátku zápasu se do sebe oba kohouti agresivně pustili a vyměnili si několik kopů, avšak ztráta stability a hlava na špatném místě ve špatném čase připravila pro Rodriguese bolestivé ukončení zápasu. Różalski si svého soupeře dokázal díky dlouhým rukám udržet od těla a potom mu uštědřit sérii pravých a levých háků, z nichž jeden pravý trefil Rodriguese přímo do hlavy a bojovník to už nerozdýchal. Před domácím publikem se tak Różalski stal novým šampionem a kdoví, zda si po surovém KO Rodrigues vůbec uvědomuje, že mu už opasek nepatří.

Domů
Sdílet
Diskuse