Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2017 14:42
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Vášnivý fanoušek Conora McGregora si nechal vytetovat slova „Fuck you“, která měl bojovník na obleku. Lidé mu vzkazují, že toho bude litovat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jordan udělal odvážné rozhodnutí.

Tiskové konference před blížícím se soubojem McGregora s Mayweatherem už skončily, avšak mediální šílenství bude pokračovat ještě dalších 6 týdnů. Hned prvním překvapením na tiskovce v Los Angeles byl oblek, který si na sebe odvážně oblékl Conor McGregor. Nechal si ho vyrobit na míru a po celé jeho délce se vyjímala anglická slova „Fuck you“. Fotografie zachycující kontroverzní oblek obletěly všechny sociální sítě a lidé irského válečníka obdivovali i odsuzovali, jenže jeden z fanoušků to dotáhl do menšího extrému. Jordan Coombe se nechal vulgárním oblekem inspirovat natolik, že si na svou ruku nechal vytetovat slova „Fuck you“ stejným stylem. I když není jasné, zda jde o permanentní tetování, nebo si Jordan tak trochu utahuje ze svého okolí a tetování je jen dočasné, lidé mu ve velkém začali vypisovat, že tohoto rozhodnutí ještě bude definitivně litovat, protože to byl jeden z nejhloupějších nápadů, jaké kdy viděli.



Domů
Sdílet
Diskuse