Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2017 12:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dalyb pálí blunt za bluntem a smetí chodí vyhazovat v papučích Fendi. Známý producent rapuje společně s Tekashim a Famous Dexem

HUDBA
Uložit Uložené

F*CK THEM představuje další slovensko-americkou spolupráci, kde rapuje Dalyb, Tekashi, Famous Dex a Schlosser.

Label F*CK THEM už všichni dobře známe, a tak ho už asi blíže představovat není nutné. Po několika souběžných aktivitách, které vždy více či méně souvisí s urban kulturou, se kluci na chvilku odmlčeli. Samozřejmě, i přesto pracují na tom, aby potěšili své fanoušky, takže se již pravděpodobně brzy můžeme těšit na nové hudební projekty například od Gleba a debutové sólo oznámili i všichni tři členové Haha Crew. O těch toho však mnoho nevíme, a tak je vlastně sporné, zda to v tomto roce stihnou. Stále je před námi více než 5 měsíců, takže se nechme překvapit. Nyní je na řadě představení novinky s názvem Zeta Zero 0.5, na níž rapuje Dalyb, Tekashi, Schlosser a Famous Dex. Všichni čtyři nezůstali své pověsti nic dlužni a jak to už bývá zvykem, dočkali jsme se i doprovodného reprezent vizuálu.

Domů
Sdílet
Diskuse