Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2017 19:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Navštívili jsme autonomní polské stanové město na Hip Hop Kempu. Zakázaným místem nás provedli jeho odvážní obyvatelé (Video)

REFRESHER POLSKO
Uložit Uložené

Kvůli poslednímu videu z letošního Hip Hop Kempu jsme se rozhodli navštívit místo, kam by se člověk bez polského pasu běžně neodvážil vstoupit.

Hip Hop Kemp 2017 je nenávratně pryč a s ním mnoho zážitků, které se bohužel v aktuálním ročníku týkaly hudby jen velmi okrajově. Slabší line-up jsme si tak byli nuceni vykompenzovat v areálu mimo pódia, což jste viděli i v reportu, který je nějaký čas venku. Dokonce jsme vám slíbili speciální video z návštěvy autonomního stanového města, kde žijí primárně nejvděčnější návštěvníci z Polska. Ti mají ve zvyku strávit na letišti v Hradci Králové dokonce ještě dva týdny po festivalu a tomu odpovídají i přípravy a samotné vybavení.
 
Proto jsme se rozhodli dát vám možnost nahlédnout na toto již na první pohled nebezpečné místo, kam běžně žádný fanoušek rapu z Kempu nevkročí. Z bezpečnostních důvodů jsme místo navštívili v odpoledních hodinách, tedy za denního světla. Více už ale v samotném videu, ke kterému jsme na Youtube přidali i titulky.

Domů
Sdílet
Diskuse