Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2017 18:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Adidas vyrobil tenisky odolné vůči zvratkům i pivu

MÓDA ADIDAS
Uložit Uložené

Na Oktoberfestu bude ochranná vrstva užitečná.

Už za pár týdnů v Bavorsku začne další ročník legendárního festivalu Oktoberfest a společnost adidas se na jeho příchod patřičně připravila. Při příležitosti nového ročníku vyrobila speciální edici tenisek, které návštěvníkům pomohou v nepříjemných situacích díky své ochranné vrstvě. Vrstva, kterou jsou boty pokryty, bude schopna odolat nejen pivu, ale i zvratkům, a tak si boty nezničíš jen kvůli tomu, že to na Oktoberfestu přeženeš s alkoholem, což není nic výjimečného. Model adidas Prost tak už dnes koupíš i v našich končinách, a to ve Footshopu. Jelikož však jde o opravdu limitovanou edici, dostupných je jen 6 párů pro celé Česko a Slovensko.

Adidas vyrobil tenisky odolné vůči zvratkům i pivu
Zdroj: YouTube / 43einhalb sneaker store

Adidas při navrhování nových tenisek nezapomněl ani na německé tradice a trochu se nechal inspirovat místními bavorskými koženými kalhotami, takže se s novými teniskami neztratíš ani mezi pravými Bavory v jejich obvyklém oblečení. Kromě toho na nich najdeš i zlatým písmem vyryté slovo „Prost“, což v němčině znamená „Na zdraví“. Boty dostaly i trefné jméno, protože se jmenují adidas München, a pokud jsi ochoten investovat 5 399 Kč, společnost ti k ním přibalí i limitovanou edici pivní sklenice.

Domů
Sdílet
Diskuse