Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2017 20:30
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vlk z Wall Street musel Leonarda DiCapria učit, jak se chovat pod vlivem drog. Herec prý návykové látky nikdy nevyzkoušel

ZAJÍMAVOSTI LEONARDO DICAPRIO
Uložit Uložené

Jordan Belfort dal Leonardovi opravdový trénink drogového chování

Film Vlk z Wall Street v hlavní roli s Leonardem DiCapriem způsobil v roce 2013 obrovskou mánii. Leonardo zahrál roli Jordana Belforta, skutečného Vlka z Wall Street, tak famózně, že se mnohé scény z filmu staly doslova kultovními a právě Belfort v nedávném rozhovoru pro New York Post prozradil pár zajímavostí z natáčení. Belfort v minulosti strávil 22 měsíců ve vězení za praní peněz a podvody s akciemi, ba dokonce byl na pokraji smrti po předávkování drogami, ale v současnosti se snaží napravit svou pověst a lidem opět pomáhat. 

V rozhovoru přišla řeč i na scény, v nichž musel brát Leonardo drogy, ať už kokain nebo pilulky s názvem Quaaludes, a Jordan prozradil, že herec nikdy před natáčením žádné návykové látky nebral. DiCaprio byl v oblasti drog tak nezkušený, že mu Jordan musel ukazovat, jak se člověk chová pod jejich vlivem, a tak vznikly i dodnes nezveřejněné nahrávky, na kterých Leo a Jordan chodí po místnosti na čtyřech a z úst jim tečou sliny. V jednu chvíli je dokonce přistihl i Leonardův otec a po spatření toho, co na podlaze oba dělali, se pořádně divil. Leonardo pak trénink od Belforta využil i ve filmu, a to právě během scény, v níž se snaží pod vlivem drogy nastoupit do svého Lamborghini.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš letošní oscarové filmy? Otestuj své filmové znalosti KVÍZ: Jak dobře znáš letošní oscarové filmy? Otestuj své filmové znalosti 11. března 2024 15:42


 

Už dříve se na margo drog na natáčení Vlka z Wall Street vyjádřil i herec Jonah Hill, který přiznal, že po přibližně sedmi měsících neustálého užívání falešného kokainu, což je ve skutečnosti vitamínový prášek, dostal bronchitidu a museli ho hospitalizovat v nemocnici. Zbývá nám jen doufat, že se nahrávky Leonarda na čtyřech nohách s tváří plnou slin jednoho dne dostanou na internet, protože o jeho cílevědomosti a snaze zobrazit svou postavu co nejvěrněji nemůže být žádných pochyb.

Domů
Sdílet
Diskuse