Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2017 10:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

S FASHION DEALã jsme se navždy rozloučili v pražské Továrně. Nechyběly drahé hadry, umění, tenisky ani kvalitní hudba (Fotoreport)

REFRESHER
Uložit Uložené

Nepomôžu prosby, modlitby, žiadne iné gesto, nikto už nikdy nezaplní to prázdne miesto.

Už vícekrát jsme avizovali, že září 2017 bude pro událost s názvem FASHION DEALã měsícem, kdy navždy ukončí svou pouť. Měli jsme možnost navštívit sérii pěti zajímavých prostorů v Bratislavě i Praze, které pokaždé přinášely něco nového, ale primárně se držely myšlenky spojování urban kultury pod jednou střechou. A je jedno, jestli je to střecha na Staromáku nebo v obrovské Staré tržnici v Bratislavě. Poslední pražská zastávka se konala v industriální stavbě Továrna, kam opět dorazilo množství lidí, ale už tradičně nechyběl ani bohatý doprovodný program i kvalitní jídlo. Tedy vlastně všechno, bez čeho jsme si nikdy FASHION DEALã představit nedokázali.

Dnes vám přinášíme delší fotoreport z objektivu Alexandra Hudáka a už za pár dní i nějaký ten video report. Už nyní však můžeme konstatovat, že bylo velmi zajímavé sledovat, jak se Yakshovi a lidem kolem F*CK THEM podařilo za roky fungování vytvořit komunitu lidí se společnými zájmy, která navštěvuje eventy i díky tomu, aby měla příležitost se setkat, popovídat si a strávit spolu čas. Teď už ale samotný report.

Domů
Sdílet
Diskuse