Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2017 13:31
Čas čtení 0:00
Marek R.

Raper B.o.B chce do vesmíru vyslat vlastní satelit, aby dokázal, že je Země plochá

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Snad se mu podaří vysbírat peníze a následně nahrát svoji reakci, když zjistí „utajovanou pravdu“.

Teorie ploché Země neláká jen obyčejné hospodské či facebookové experty, ale má své zastoupení i u mnoha slavných lidí. K zastáncem této teorie se řadí například hvězda NBA Kyrie Irving nebo i raper B.o.B, jehož hity byly plné rádií pár let dozadu. 

Hudebně už není tak relevantní jako kdysi, ale přesto je kolem jeho jména hodně pozornosti. V roce 2015 začal tweetovat své pocity o tvaru Země, ale úroveň posunul až o rok později, kdy, prosím pěkně, nahrál dokonce písničku o této problematice.

b.o.b trying to prove the earth is flat, what do you think?

Pojmenoval ji Flatline a podle vlastních slov v ní zbrojí proti těm největším lhářům v historii lidstva. Skladba obsahuje množství odkazů na různé konspirace, které, zdá se, B.o.B-ho zcela okouzlily. Mezi jinými dává v tracku shout-out Danielu Irvingovi, popírači holokaustu, což samo o sobě hovoří o zdravosti toho, co tvrdí. Bobby však z řádků nevynechal ani jméno velké postavy současné vědy, astrofyzika Neila Degrassi Tysona, který na internetu opravoval raperova tvrzení o plochosti zeměkoule. Neilovi údajně platí vláda velké peníze, aby využil své postavení ve společnosti ke zpopularizování teorie, že Země je koule, i když ne zcela perfektní. 

Možná si řeknete, že písnička byla vrcholem, ale B.o.B nelení ani v roce 2017 a rovnou začal crowdfundingovou kampaň, aby vybral peníze, postavil vlastní satelit a konečně tak světu ukázal jasný důkaz, že je Země plochá. A potřebuje k tomu jen vašich 200 000 dolarů.


Domů
Sdílet
Diskuse