Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2017 v 10:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Z vojenské zubařky hvězdou Instagramu. Vojačka na sociální síti vystavuje svoji dokonalou postavu i lásku k rodné zemi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Alysia se za své tělo jednoznačně nemusí stydět.

Vstává ve čtyři ráno, dvakrát do dne bys ji našel v posilovně a přitom je jí stále jen 28 let. Alysia Macedo získala svých 200 tisíc fanoušků na Instagram díky tomu, že ve svých fotografiích kombinuje lásku k vlastní zemi, dokonalou postavu a promyšlenou propagaci zdravého životního stylu.

Do armády vstoupila už jako 19letá dívka, protože měla pocit, že v životě má vše, co potřebuje, ale i tak se stále necítila být spokojená. Chtěla hodně cestovat a sloužit své zemi, takže vstup do armády byl pro ni jasnou volbou a po téměř deseti letech v uniformě si už lepší rozhodnutí nedokáže představit. Na armádní základně pracuje jako zubařka, takže pokud ji nenajdeš v posilovně, dlouhé hodiny se každý den věnuje svým pacientům a snaží se postarat o to, aby jim zuby nezpůsobovaly při boji žádné problémy.

Alysia si dříve založila i vlastní fitness blog, kde nabízí lidem služby a zanechává tam pro čtenáře vynikající motivaci, aby obrátili svůj pohodlný život naruby. Dobrý základ zdravého životního stylu získala díky svým rodičům, kteří oba pocházeli z Evropy, a tak jí nedávali jíst nezdravá a rychlá americká jídla, jenže Alysia pak svou fitness formu posunula na vyšší úroveň.

Po budíčku o čtvrté ráno a návštěvě posilovny se věnuje přípravě ambulance, kde tráví svůj čas až do páté odpoledne, aby pak mohla znovu zajít do posilovny. Jak sama říká, ve svém volném čase ráda učí ženy sebeobranu a snaží se bojovat i za zlepšování ženských podmínek v armádě, protože v minulosti si prošla i těžšími situacemi plnými sexismu a totální ignorace jejích myšlenek jen proto, že je ženou. Službu své zemi by však přesto nevyměnila a díky vzhledu jí fanoušci nazývají Wonder Woman amerických vzdušných sil.

Domů
Sdílet
Diskuse