Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2017 10:25
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

TKX pokřtí své úspěšné album i v Praze. Těšit se můžete na jedinečnou Teslovu show i Pil C-ho

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Album Z.V.E.N.S.S. fanouškům přirostlo k srdci a teď si ho budou moci vyslechnout i naživo.

Od tohoto legendárního žilinského koncertu uběhly už skoro tři roky, během kterých jsme velmi vytrvale doufali, že se jednou Tesla se svým příběhem na Slovensko vrátí a všechno nám povypráví. Právě zájem lidí a vyprodaný klub byl pro Tragikomix tím zásadním impulsem a důkazem, že stále existuje dostatečně mnoho posluchačů, kteří dokáží ocenit poctivý rap. Vše vyvrcholilo před létem, kdy TKX oficiálně oznámilo vydání alba Z.V.E.N.S.S. Dnes již víme, že jde o jedno z nejlepších rapových alb, jaké kdy na Slovensku vzniklo a nyní vám zároveň můžeme s radostí oznámit, že se dočkáme i jeho živé prezentace.

Kluci z TKX se totiž rozhodli pod nátlakem fanoušků uspořádat dva křty – jeden v rodné Žilině a druhý v českém hlavním městě. Na ten pražský se můžete těšit již 3. listopadu a vše se bude odehrávat v oblíbené Uhelně. Připravena bude speciální show s tanečnicemi a rekvizitami a aby toho nebylo málo, jako speciální host a kmotr se představí i Pil C. Lístek si můžeš zakoupit na ticketportal.cz například hned a více informací najdeš na oficiální facebook události.

TKX pokřtí své úspěšné album i v Praze. Těšit se můžete na jedinečnou Teslovu show i Pil C-ho

 Ještě před začátkem se bude od 16:00 konat i meet and greet s Teslou a kluky z TKX, tak se určitě nezapomeň stavit na pokec.

Domů
Sdílet
Diskuse