Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2017 8:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

AK jsou zpátky. Poslechni si první společnou skladbu Barracudy a Pastora od vydání Bída & Bolest

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Kluci z Azurit Kingdom se po vydání společného alba věnovali primárně sólovým drahám, ale po delší době spojují síly na společné skladbě.

Česká rapová scéna je v posledních letech velmi členitá a jednotliví interpreti i skupiny si za dlouhá léta působení osvojili svůj vlastní charakteristický styl i zvuk, díky čemuž to mají fanoušci velmi jednoduché. Ti, kteří inklinují k poctivému rapu postaveném na textech, resp. reálných příbězích, si už dávno oblíbili ostravské uskupení Azurit Kingdom. Jejich zatím poslední společné album Bída & Bolest zaznamenalo obrovský úspěch a snad nikdo nepochybuje o tom, že si své postavení Sergei Barracuda a Pastor opravdu zaslouží. Po jeho vydání bylo pro oba interprety přirozeným rozhodnutím vydat se na sólovou dráhu a tvořit po vlastní ose, bez kompromisů a ústupků.

Po delší době dnes kluci představují novinku Zmizet, v rámci níž si na své přijdou všichni fanoušci AK. Samozřejmě jsme se dočkali i propracovaného doprovodného vizuálu – jak je již v případě Sergeie a Pastora zvykem. Ještě předtím, než se vrhneme na samotný videoklip, dáváme do pozornosti velkou AK X Tour, která se bude v nejbližších týdnech odehrávat v devíti českých městech a v Bratislavě. Lístky si za zatím zvýhodněnou cenu můžeš zakoupit tradičně na ticketportal.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse