Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2017 15:00
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Luxusní bydlení nemusíte vlastnit. Na pražském Smíchově je možné si pronajmout majestátní vilu za 160 tisíc korun měsíčně

KULTURA
Uložit Uložené

Na první pohled pořádně mastná částka, avšak po zhlédnutí nemovitosti možná změníte názor.

Luxus je věc poměrně diskutabilní, protože pro někoho představuje přísun pitné vody či potřebných léků a pro někoho například bydlení jako vystřižené z hollywoodského filmu. Bohužel, první jmenované skupině lidí pomoci nedokážeme a tak skrze dnešní článek věříme, že potěšíme alespoň fanoušky moderní architektury a designu. Honosná vila situovaná v pátém pražském obvodu totiž patří mezi nejkrásnější stavby, jaké jsme vám kdy ukázali a právem se tak pyšní několika výraznými oceněními.

PS - V případě, že disponujete každý měsíc hotovostí ve výši 160 tisíc korun a dané bydlení s pěti ložnicemi vás zaujalo, tak můžete klikat přímo zde.


Unikátní vila se 130 m² střešní terasou s vyhlídkou na Prahu z dílny architektonického studia de.fakto. Plně zařízený dům s nadčasovým designem nabízí čisté tvary, maximální důraz na detail, špičkové technologie, „neviditelné“ zabudované úložné prostory a prvotřídní kvalitu použitých materiálů a provedení.

 

Vila, pyšnící se oceněním Dům roku 2014, stojí na svažité parcele v prestižní rezidenční čtvrti Malvazinky v Praze 5, obklopené parky a poskytuje naprostý klid a soukromí. Lokalita s velmi rychlou dostupností do centra, pár minut chůze k metru Anděl a nákupnímu centru Nový Smíchov, a také v dosahu Francouzského lycea. - Výstižný popis přímo od exkluzivní realitní kanceláře.

„Více podobných nemovitostí najdete na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.“

V případě, že víte i o jiných architektonických nebo designérských studiích z našich končin, které jsou hodné pozornosti širšího publika, tak neváhejte a pošlete nám tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu výše. Děkujeme vám za spolupráci!

Domů
Sdílet
Diskuse