Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2017 11:31
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Značka Victoria's Secret odhalila luxusní podprsenku zdobenou drahými kameny. Má hodnotu více než 1,7 milionu eur

MÓDA
Uložit Uložené

A představila ji čokoládová kráska Lais Ribeiro.

S blížícím se datem přehlídky Victoria's Secret Fashion Show 2017 můžete na naší stránce očekávat vyšší počet článků o této události. Letos se bude konat 20. listopadu v čínském Šanghaji a objeví se na ní nejkrásnější modelky z celého světa. Vysílat se bude 28. listopadu a k obrazovkám opět přitáhne miliony diváků po celém světě. Přeci jen jde o nejkrásnější přehlídku roku, na kterou netrpělivě čekají nejen módní nadšenci, ale i milovníci krásných žen.

Victoria's Secret odhalila očekávanou podprsenku Fantasy Bra pro rok 2017 a už z nadpisu je jasné, že nejde jen tak o obyčejné spodní prádlo. Výroba tohoto luxusního kousku stála více než 1,7 milionu eur a jde o originální umělecké dílo z dílny Mouawad Jewelery, které zdobí nejen diamanty, ale také žlutý safír a modrý topas.

Zúčastnit se VS Fashion Show je obrovský úspěch, o kterém sní téměř každá modelka. Mít však tu čest nosit Fantasy Bra, je už opravdu prestiž. Tento rok se to poprvé podařilo Brazilce Lais Ribeiro. Čokoládová kráska je andílkem VS od roku 2015, ale se značkou spolupracuje již od roku 2010. V minulosti nepochybně nejkrásnější podprsenku světa představily topmodelky jako například Adriana Lima, Candice Swanepoel nebo Miranda Kerr. Pro srovnání - loni nosila Fantasy Bra modelka Jasmine Tookes a její hodnota překročila částku 2,7 milionu eur.

Lais Ribeiro má z podprsenky obrovskou radost, o čemž svědčí i následující krátké video

Líbí se vám letošní Fantasy Bra?

Domů
Sdílet
Diskuse