Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2017 14:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž předstíral vlastní vraždu, aby dokázal, že ho chce manželka zabít. Objednala si zabijáka za směšné 2 tisíce dolarů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ramon svou vraždící manželku nakonec přechytračil.

Polovina všech manželství v současnosti končí rozvodem, ale pokud se jednomu z partnerů na samotné rozvodové řízení čekat nechce, existuje řada způsobů, jak se svého manžela či manželky zbavit. Nepříjemným způsobem se o tom přesvědčil i Ramon Sosa, který se před šesti lety oženil se svou vysněnou ženou Marií a jejich vztah vypadal dlouhá léta idylicky, jenže postupem času se začal rozpadat a nakonec to dospělo do bodu, že ho Maria nedokázala vystát a namísto rozvodu si rovnou objednala jeho vraždu. Maria na vraždě chtěla i slušně ušetřit, protože nájemného vraha našla za směšné 2 tisíce dolarů, avšak ani v nejhorším snu nečekala, že zabiják bude kamarádem jejího manžela a všechno mu vyklopí.

Dva muži pak vymysleli vychytralý plán, jak policistům dokázat, že Maria je schopná i vraždit, a tak Ramon zašel na policejní stanici a ve spolupráci s policisty předstíral vlastní vraždu. Na fotografiích ležel ve vykopané jámě s krvavou stopou po kulce v jeho hlavě, což Marii stačilo jako důkaz a zabiják se mohl těšit na své 2 tisíce dolarů. Maria však nečekala, že zanedlouho si pro ni přijdou policisté a zatknou ji za objednání vraždy, přičemž soud ji už stihl odsoudit na 20 let vězení. Raději se tedy vyplatí počkat na rozvod, než řešit vztahové neshody radikálně.


Domů
Sdílet
Diskuse