Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2017 14:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Talentovaný iluzionista a kouzelník Radek Bakalář vyrazil svými triky dech DJ Wichovi a Indymu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pozvání do seriálu Revolution of Magic v podání talentovaného Radka tentokrát přijala legendární dvojice českého rapu.

O projektu s názvem Revolution of Magic a jeho tvůrci Radku Bakalářovi jsme toho za poslední dva roky psali opravdu mnoho. Koncept netradičního formátu je totiž jedinečný díky samotnému tvůrci, který svůj talent dokázal přetavit do plnohodnotného seriálu. Do něj si pravidelně zve atraktivní hosty, nejčastěji známé tváře české a slovenské nejen rapové tvorby.

Včera nám představil další pokračování z druhé série, do kterého přijala pozvání legendární pražská dvojice Indy a DJ Wich. Radek opět předvedl, že ve svém oboru patří minimálně v našich končinách mezi naprostou špičku, a to již tradičně třemi triky s vydařeným provedením. Nezapomínejte, že jde jen o iluze a Radek ve skutečnosti není čaroděj, takže je pochopitelné, že vše, co ve videu uvidíte, se dá logicky vysvětlit.

Pokud vás však zajímá, jak dokáže Radek přemístit vzduch na místo podle jeho výběru a jak se mu podařilo propojit mysli Indyho a Wiche, pohodlně se usaďte a vychutnejte si mistra při práci.

Domů
Sdílet
Diskuse