Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2017 9:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Britskému dědečkovi utekla už devátá žena. Zavolal na ni i imigrační úřad, aby jí po útěku znepříjemnil život

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Štěstí v lásce Ron zaručeně ještě nenašel.

Někdo má štěstí v lásce, někdo zase štěstí ve hře a 69letý Brit Ron Sheppard zřejmě štěstěně plivl do tváře, protože ani jeho devátý pokus o šťastné manželství dlouho nevydržel. Ron má za sebou už osm manželství, která buď skončila katastrofou nebo vzájemným rozchodem obou partnerů, ale nikdy se nevzdal a neustále věřil, že ho za dalším rohem čeká jeho vyvolená.


I když loni na Silvestra požádal svou zatím poslední přítelkyni Cristel o ruku a ona souhlasila, svatba se nakonec konat nebude, protože mu utekla přímo před nosem. Ron potkal Cristel před pár lety v Thajsku ještě se svou sedmou manželkou, ale když se s ní rozvedl a zase zamiloval do osmé manželky, se kterou mu to samozřejmě nevyšlo, zkontaktoval se s Cristel a ona s ním zůstala i v těžkých chvílích. Následně se přestěhovala za ním do Spojeného království, ale Ron dlouho nechápal, že zřejmě nemá větší zájem o společný život, protože jak sám tvrdí, většinu společného času trávila se sluchátky v uších a focením selfies, takže si spolu moc zábavy neužili. Jednoho dne se vrátila domů bez zásnubního prstenu, což Ronovi stále nebylo podezřelé, a potom začala příliš často chodit večer do ulic, což ho začalo znepokojovat víc.

Nedávno mu oznámila, že se pojede podívat za svou rodinu zpět do Thajska a stihla si sbalit všechny své věci a odejít nadobro, načež Ron rovnou zavolal na imigrační úřad a nahlásil ji tam, kdyby náhodou chtěla ve Spojeném království zůstat ilegálně. Podle Rona si jeho budoucí manželka našla mladšího přítele a potřebovala najít záminku, jak od něj utéct, což se jí nakonec podařilo. Starší chlapík dokonce trpí Parkinsonovou chorobou, ale odmítá obvinění, že ho mladá žena jen zneužila k tomu, aby se dostala do země. Uvidíme, jak bude jeho romantický život pokračovat a předpokládáme, že již zanedlouho bude randit s nejnovějším úlovkem, ze kterého samozřejmě zase vzejde jen rozchod či rozvod.   



Domů
Sdílet
Diskuse