Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2017 13:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kryptoměna Ethereum narostla od začátku roku o 5000 % a dosáhla nového historického maxima

TECH
Uložit Uložené

Digitální měny slibují v následujících měsících velmi zajímavý vývoj.

Pokud nepatříš mezi uživatele internetu, kteří si jen přijdou zkontrolovat Facebook a celá aktivita tam pro ně končí, pak jsi už určitě slyšel o kryptoměnách. Největší digitální měna je stále Bitcoin přibližující se pomalu ke hranici 10 000 dolarů, ale v posledních hodinách ovládly média zprávy o tom, že druhá největší digitální měna na světě Ethereum pokračuje ve svém stabilním růstu a nejnověji překonala nejenže své rekordní historické maximum, ale i magickou hranici 5000% růstu od začátku roku 2017.

Ethereum dosáhlo v uplynulých hodinách vrcholu 467,30 dolaru za 1 ETH a nyní se pohybuje kolem hodnoty 450 dolarů. Díky rychlému růstu překonala kryptoměna své dřívější historické maximum 414,76 dolaru, kterého dosáhla ještě v červnu tohoto roku. Několik měsíců se její hodnota ustálila kolem hranice 300 dolarů, ale při pohledu na poslední vývoj odborníci i investoři jako miliardář Mike Novogratz předpokládají, že před koncem tohoto roku dosáhne Ethereum hranici 500 dolarů a je ve hvězdách, jak daleko bude schopno zajít.

Kryptoměna Ethereum narostla od začátku roku o 5000 % a dosáhla nového historického maxima
Zdroj: digitaltrends
Domů
Sdílet
Diskuse