Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2017 9:19
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Vydělává tisíce za měsíc a přitom si vychutnává luxusní hotely po celém světě. Sorelle se nejlepší prací na světě nechává rozmazlovat

Uložit Uložené

Veškeré náklady má přitom samozřejmě proplacené.

Téměř každý z nás si nějakým způsobem vydělává a ne každý je se svou prací stoprocentně spokojen. Určitě ti však je jasné, že většina zaměstnání není jen o sezení na zadku během nudné práce v kanceláři. Důkazem toho je i zajímavá kariéra fotografky a nyní už i cestovatelky jménem Sorelle Amore. Teprve na začátku roku 2017 si Sorelle do svého deníčku zapsala jeden ze svých životních snů: „Chci vycestovat do alespoň dvanácti zemí v roce 2017 a chci za to dostat zaplaceno.“ My si povětšinou přejeme zhubnout, šetřit více peněz nebo vydatněji cvičit, ale mladé Sorelle se její přání rozhodně vyplatilo.

Vydělává tisíce za měsíc a přitom si vychutnává luxusní hotely po celém světě. Sorelle se nejlepší prací na světě nechává rozmazlovat

Díky svému bratrovi totiž narazila na pracovní inzerát od společnosti Third Home, která nabízela jedinečnou pracovní příležitost. Práce popsána v inzerátu byla jednoduchá. Blogovat, psát a fotit po dobu tří měsíců za celkem 30 000 dolarů. Během nich bude cestovat po celém světě a bydlet v těch nejluxusnějších hotelích, které jsou snem i některých multimilionářů. Právě ty totiž musí propagovat a zhodnotit.

Není tak žádným překvapením, že se na tuto pozici přihlásilo rovnou 17 000 lidí. Nakonec se výběr zúžil na patnáctku nejlepších a veřejnost vybrala za výherce právě Sorelle. Ta prožívá cestu dlouhou třináct týdnů, během níž navštíví patnáct různých zemí, od Skotska až po Bahamy, a stráví více než 265 hodin v 28 letadlech. A abychom jí mohli patřičně závidět, o všem průběžně informuje na svém Instagramu.

Domů
Sdílet
Diskuse