Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2017 14:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Otec 18 let věznil dceru, aby z ní udělal nadčlověka. Nutil ji držet se elektrického plotu nebo pít whiskey a chodit po čáře

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Didier 18 let týral svoji dceru.

Od narození až po dovršení dospělosti neznala Maude Julien nic jiného než neustále ponižování, týrání a kruté experimenty, které na ní neustále zkoušel její otec Didier. Maude se narodila rodičům Didierovi a Jeannine, přičemž už samotný rodičovský pár nebyl ani zdaleka příkladem tehdejší tradiční rodiny, protože Didier si Jeannine adoptoval v roce 1936 jako malé šestileté děvčátko a vychoval si z ní manželku, která mu mohla splnit jakékoliv přání. Se svou adoptovanou manželkou pak zplodil dceru Maude.

Narodila se v roce 1957 a následujících 18 let ani nemohla bez povolení opustit odlehlou vilu v severní Francii, protože Didier s ní měl velmi specifické plány. Jako člen místní svobodozednářské sekty věřil mnohým bájím a legendám, a tak si rychle osvojil myšlenku, že dcera Maude se musí stát jeho doživotním ochráncem a rovnou se rozhodl, že z ní udělá nadčlověka. Maude nejenže nemohla opustit rodinnou vilu, ale pravidelně pod otcovým dohledem musela absolvovat ponižující a kruté experimenty. Dvakrát týdně byla přinucena držet se elektrického plotu po dobu 10 minut. Cílem experimentu bylo vyzkoušet její sílu vůle.


Její otec chtěl, aby během celých 10 minut neprojevila ani známku bolesti, a tak se postupem času naučila nereagovat. Jednou měsíčně pak otec Maude zavřel do sklepa plného potkanů a řekl jí, aby se zvířat nebála, protože v temné místnosti se jí bude nejlépe přemýšlet nad životem a smrtí. Kromě toho do ní pravidelně naléval whisky a následně ji nutil chodit po rovné čáře, čímž chtěl zřejmě odbourat vliv alkoholu na její organismus, ale dosáhl přesného opaku, protože Maude dodnes trpí problémy s játry. Jako mladou holčičku ji dokonce sexuálně zneužíval jeden z pracovníků, které otec najal, aby se starali o chod nemovitosti, ale ani 18 let týrání Maude nezlomilo.

Nestala se z ní sice superžena a nadčlověk, ale ve věku 18 let utekla díky svatbě s vrstevníkům, které potkala na hodinách hudby, kam měla dovoleno chodit díky vzájemné důvěře jejího otce s učitelem. Maude později ve dvou manželstvích porodila dvě dcery a stala se uznávanou terapeutkou, přičemž o svých zážitcích z dětství napsala knihu The Only Girl in the World.


Domů
Sdílet
Diskuse