Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2017 0:04
Čas čtení 0:00
Marek R.

Na fotce se nachází 6 britských vojáků. Dokážeš je najít všechny?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tvé oči dostanou pořádně zabrat.

Kamufláž hraje ve vojenství významnou roli. Stovky různých vzorů do odlišných podmínek nemají rádi pouze profesionální vojáci, ale i nadšenci z řad civilistů. Profesionální vojáci však s okolím dokáží splynout lépe než kdokoliv jiný, a proto pro vás máme přichystaný další trénink pro oči v podobě hledání příslušníků britské armády, konkrétně šesti vojáků Household Cavalry.


 

Na svém oficiálním Twitter účtu si pro své fanoušky připravili výzvu, když tam zveřejnili fotografii z července, na níž se má nacházet šest vojáků a úkolem je najít je všechny. Jelikož si s tím lidé nevěděli rady, správce účtu Household Cavalry se jim pokusil jemně pomoci, ale kamufláž vojáků byla na takové úrovni, že najít všech šest bylo zkrátka nemožné. A někteří lidé dokonce tvrdí, že na první fotografii se vůbec nenacházejí. Kolik jsi jich dokázal najít ty?



Domů
Sdílet
Diskuse