Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2018 16:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Americký youtuber natočil tělo člověka, který spáchal sebevraždu. Osobnosti ho za to kritizují a vzkazují mu, aby shořel v pekle

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Americký tvůrce si svou reputaci nenávratně poškodil.

Odborníci i laici neustále každému zdůrazňují, že sebevražda není řešení, ale pokud se už člověk rozhodne předčasně ukončit svůj život, pomoci mu může jen velmi trpělivý a pečlivý přístup. Naneštěstí, ve světě se každý den odehraje množství sebevražd a postupem let získalo několik míst speciální přívlastky kvůli tomu, že si je často vybírají právě sebevrazi.

Jedním z míst, kde se lidé pravidelně připravují o život, je i japonský les Aokigahara, kde už spáchaly sebevraždu stovky osob a právě do tohoto lesa se nedávno vydal i americký youtuber Logan Paul. Logan byl od počátku kontroverzní osobností, ale svým posledním videem překročil všechny hranice a vysloužil si reakce i nadávky od mnoha známých tváří.

Logan plánoval v lese stanovat se svou partou a zřejmě v hloubi duše doufal, že se mu v lese podaří zachytit mrtvého člověka, který spáchal sebevraždu, aby mohl získat ještě větší množství zhlédnutí. To se mu i podařilo, protože v lese objevil tělo muže visící ze stromu, avšak zachoval se nemístné a doslova hloupě.

Doporučeno
Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu 31. července 2023 14:30


Místo toho, aby na tělo upozornil příslušné japonské orgány, jednoduše vzal kameru a začal se u mrtvoly smát, přičemž ji i z relativní blízkosti natočil. Reakce plná smíchu a nemístných poznámek mu nepřišla nevhodná, a proto celé video s hrdostí nahrál na internet.

Následně ho však čekaly vzkazy od osobností jako Aaron Paul, Sophie Turner či PewDiePie, kteří mu museli veřejně připomenout, že sebevražda není vtipná záležitost a Logan měl raději celou návštěvu zaměřit na to, jak sebevraždám předcházet. Tvůrce se už stihl i omluvit, ale svou reputaci zřejmě tak brzy nenapraví, protože známé osobnosti vyzývaly jeho fanoušky i k tomu, aby ho přestali sledovat.



Domů
Sdílet
Diskuse