Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2018 19:14
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Dívky z našich končin, do kterých se hned zamiluješ. Nejkrásnější Češky a Slovenky si dokáží lehce podmanit Instagram

REFRESHER
Uložit Uložené

Dávka fresh dívek je tady i v novém roce.

Pokud patříte mezi našich skalní čtenáře, pak vám jistě neušlo, že pro vás pravidelně připravujeme články, ve kterých se věnujeme krásným českým a slovenským dívkám na Instagramu. I v novém roce se tak můžete těšit na zajímavé profily, které vám jistě oživí váš following list. Následující čtyři dívky nás zaujaly nejen svou krásou, ale také životním stylem, a tak je určitě nezapomeňte sledovat. Přejděme k samotnému výběru.

@nataliatroppova

Začínáme Natálií ze Slovenska, která momentálně žije na nádherném Islandu. Líbí se vám kombinace islandské přírody a ženské krásy? Pak víte, kam máte klikat.

@nataliabarkolova 

Modelka Natália nás zaujala zejména svou přirozenou krásou. Zastupuje ji agentura Mix Model Management a ve svém mladém věku tak stihla navštívit několik světových metropolí, například korejský Soul, Řím, čínský Šen-čen či Madrid.

@nataliesebkova 

Další zástupkyně přirozené krásy, kterou máme tak v oblibě. Natalie velmi ráda cestuje, fotí a vaří, takže na jejím profilu nehledejte jen klasické selfie fotky, ale záběry všeho druhu.

@ve.ro_a

Na závěr článku vám představíme 21letou studentku Veroniku, která vás potěší nejen milým úsměvem. Zajímá ji i móda, takže kromě krásné tváře si můžete na Veroničině Instagramu prohlížet i její outfity.

Domů
Sdílet
Diskuse