Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2018 13:53
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Bizarnosti jako tričko na mikině, tkaničkou omotané kalhoty a pěticiferné sumy. Slavný youtuber se zajímal o cenu outfitů na Slovensku

MÓDA
Uložit Uložené

Youtubová hvězda Icykof zabývající se streetwearovou módou navštívila Slovensko za účelem zmapování tamějších outfitů.

Známý londýnský youtuber Kofi McCalla vystupující pod přezdívkou Icykof se na svém kanálu The Unknown Vlogs zabývá převážně streetwearovou kulturou a oblečením. Za poměrně krátkou dobu si stihl vybudovat velmi slušnou fanouškovskou základnu. Nejoblíbenějšími videi se stala jeho série How Much is Your Outfit?, v rámci níž cestuje za fanoušky a zaznamenává ceny jejich outfitů. V nejnovějším díle zamířil na Slovensko, kde před kamennou pobočkou Footshopu v Bratislavě uspořádal v sobotu menší fanouškovský meet up.

Youtuber zaflexil v teniskách od Gucci a v bundě Balenciaga

 

Príspevok, ktorý zdieľa icy (@icykof),

Přišlo několik nadšenců, kteří svými outfity a jednotlivými kousky šokovali. Ve videu níže můžeš vidět zvrácenosti jako tričko na mikině, nohu ovázanou šňůrkou nebo každou ponožku jiné barvy, ale zaujaly také kousky jako Polo Ralph Lauren bunda za 1000 eur nebo mikina ze spolupráce Mastermind Japan a Bape. Nejfrekventovanějšími značkami byly ale samozřejmě Supreme, tenisky od Air Jordan a značkové designérské doplňky.

A takto vyjádřil své pocity k hlavním aktérům

Bizarnosti jako tričko na mikině, tkaničkou omotané kalhoty a pěticiferné sumy. Slavný youtuber se zajímal o cenu outfitů na Slovensku
Zdroj: @icykof
Domů
Sdílet
Diskuse