Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2018 13:51
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Nejextrémnější Rolls-Royce Wraith může být váš. Za slušný balík dostanete jedinečný vzhled a 812 koní

TECH
Uložit Uložené

Důkladně upravený Rolls se v rukou majitele dlouho neohřál.

Opět Jon Olsson a opět téma jeho automobilové garáže. Překvapuje vás to? Známý švédský lyžař, který se však v posledních letech proslavil více jako automobilový fanatik a úspěšný vloger, si nedávno opatřil další čtyřkolovou šílenost. Aby toho nebylo málo, monstrózní Mercedes-Benz G 500 4x4² si ještě nedávno statečně upravil, no a mezitím se rozhodl prodat svůj předešlý klenotRolls-Royce Wraith. O jeho prodeji informoval už dříve a nyní se jeho slova naplnila.

I když se vozidlo stále objevuje v jeho blízkosti, najít ho už můžete na portálu Autoleitner, kde je oficiálně na prodej. Ten nejextrémnější Wraith pod sluncem může být váš za 300 tisíc eur (přes 7,6 milionu korun), a to včetně jedinečných úprav, které ve výsledku přinášejí nejen nezaměnitelnou vizáž, až 24" disky Forgiato či „klec“ na střeše, ale i modifikovanou 6,6litrovou V12 s výkonem až 812 koní! Nejnovější informace přitom naznačují, že ani „géčko“ jeho vytříbenému vkusu dlouho nepostačí, protože na jeho sociálních sítích se našly zprávy o tom, že nyní touží po nějakém rallye speciálu do zimních podmínek.

Domů
Sdílet
Diskuse